ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2018 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Σκληρή απάντηση στον Θωμά Μπιζά, έδωσε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ Γιώργος Ζαχαρόπουλος μέσω Facebook, για το άρθρο με τίτλο «Αποκεντρωμένη διαχείριση και καραγκιοζιλίκια . Του Θωμά Μπιζά».

Επίσης, ζητά ταπεινά συγνώμη ο κύριος Ζαχαρόπουλος από τον Αντιδήμαρχο Αθήνας Ανδρέα Βαρελά, επειδή χρησιμοποίησε αυθαίρετα και χωρίς να ζητήσει την άδειά του, τον όρο «Μπιζάς - Μπιζά» που έχει χρησιμοποιήσει ο κύριος Βαρελάς σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Γιώργος Ζαχαρόπουλος : « Ο κλόουν του συνδικαλισμού και της πολιτικής, ο άνθρωπος που κάλεσε την αστυνομία στο συνέδριο της ομοσπονδίας (ποε-οτα) αυτός που πήγε μάρτυρας κατηγορίας εναντίον συναδέλφισσας του με αποτέλεσμα την καταδίκη της, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, συνδικαλιστική παράταξη της ποε-οτα, έρχεται με αυτή την ανάρτηση του και κατηγορεί όλους για στρεβλή αντίληψη της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων. Κατηγορεί τον Δήμο της Αθήνας, κατηγορεί την ποε-οτα, κατηγορεί κάποιους συνδικαλιστές που τον διόρισαν στην ομοσπονδία (ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος), κατηγορεί ακόμα και τον Χατζηπετρή..... Ξεχνά όμως ότι αυτοί δεν αποφασίζουν για την επέκταση του ΧΥΤΑ και την επέκταση του θηριώδους ΕΜΑΚ. Τις αποφάσεις αυτές τις παίρνει ο Μπιζάς-Μπιζά.!!!»

Πιο Δημοφιλή