ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Ψήφισμα του ΠΕ.ΣΥ που καταδικάζει το φαινόμενο αστυνομικής βίας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και επαναλαμβάνει τη στήριξή του στο αίτημα προστασίας της πρώτης κατοικίας

μικρομεσαίων νοικοκυριών από πλειστηριασμούς  Ψήφισμα υιοθέτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, χθες, κατά την 37 η ειδική συνεδρίασή του, σύμφωνα με το οποίο καταδικάζει απερίφραστα το φαινόμενο αστυνομικής βίας εντός των χώρων του Ειρηνοδικείου Αθήνας, με αφορμή τα γεγονότα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου. Παράλληλα, μεταξύ άλλων, επαναλαμβάνει «τη στήριξή του στο αίτημα προστασίας από κάθε διαδικασία πλειστηριασμού αποκλειστικά και μόνο σε ό,τι αφορά την πρώτη κατοικία μικρομεσαίων νοικοκυριών και ζητά την άμεση θεσμική κατοχύρωσή του, χωρίς χρονικούς προορισμούς». Ακολουθεί ολόκληρο το ψήφισμα:
1. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το φαινόμενο αστυνομικής βίας, ακόμη και με τη χρήση χημικών, χθες, εντός των χώρων του Ειρηνοδικείου Αθήνας, κατά τη διάρκεια διενέργειας πλειστηριασμών.
2. Επαναλαμβάνει τη στήριξή του στο αίτημα προστασίας από κάθε διαδικασία πλειστηριασμού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε ό,τι αφορά την ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ και ζητά την άμεση θεσμική κατοχύρωσή του, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. 
3. Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στα θύματα της αστυνομικής βίας, μεταξύ αυτών και στον πρώην δήμαρχο Καισαριανής, Θανάση Μπαρτζώκα και ζητά την άμεση αναζήτηση και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα.
4. Τέλος, επαναδιατυπώνει προς την Κυβέρνηση και τη Βουλή, την ανάγκη ικανοποίησης των αιτημάτων που κατέθεσε με την υπ’ αριθμ. 370/2016 απόφασή του, με έμφαση στην απαγόρευση πώλησης σχετικών δανειακών πακέτων σε funds. 

Πιο Δημοφιλή