ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Η Περιφερειάρχης Αττικής στα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του  Δήμου Γαλατσίου  Τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στον Δήμο Γαλατσίου,

επί των οδών Αρχιμήδους και Διογένους, εγκαινίασαν χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος. «Σήμερα, εκπληρώνουμε το χρέος μας, ως αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι στη νέα γενιά, στους νέους γονείς και τα παιδιά τους», επισήμανε κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η Περιφερειάρχης. Μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης σημείωσε ότι ο καινούργιος βρεφονηπιακός σταθμός, έρχεται να επιτελέσει σπουδαίο κοινωνικό έργο. «Στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες παιδιών και οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, προκειμένου οι γονείς να διευκολυνθούν, να βρουν δουλειά, να εργαστούν», ανέφερε η ίδια. Παράλληλα, η Περιφερειάρχης Αττικής παρατήρησε ότι πρόκειται για ένα έργο, που, «παρά τη βεβαιωμένη αναγκαιότητά του, δεν γλίτωσε από τη χρόνια κακοδαιμονία της ελληνικής διοίκησης, τις δυσλειτουργίες που καθυστερούν κρίσιμα για τις τοπικές κοινωνίες έργα». «Η Περιφερειακή Αρχή είχε στόχο από την αρχή να παραδίδει έργα χειροπιαστά και συνεχίζει να κάνει έργα, με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες των πολιτών, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση και για τα παιδιά μας, το μέλλον μας», σημείωσε η ίδια. Το έργο, συνολικής δαπάνης 1.684.788 ευρώ, συγχρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Αττικής 2007- 2013. Στο πλαίσιο των εγκαινίων του Η’ Βρεφονηπιακού Σταθμού, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του, ο οποίος, κατόπιν της σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού  Συμβουλίου, ονομάστηκε «Κυριάκος Τσίρος» στη μνήμη του πρόσφατα θανόντος τέως Δημάρχου.

{youtube}TubBDNaJ3cs&feature{/youtube}

Πιο Δημοφιλή