ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Το δικαστήριο μου (Δευτέρα 2-10- 2017) για το Μουσείο Εαμικής Εθνικής Αντίστασης πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο μιας σειράς δικών Δημάρχων,

Δημοτικών Συμβούλων, εργαζομένων και απλών πολιτών για το Σκοπευτήριο της Καισαριανής.  Τελευταίο και με καλή απόφαση: αν και πρωτόδικα είχα καταδικαστεί σε ποινή 11 μηνών και επιβολή προστίμου 1800!!, το εφετείο με αθώωσε. Τέλος καλό. Το Μουσείο Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, απότοκος αγώνων και αγωνίας, συγκρούσεων και διώξεων είναι σήμερα πραγματικότητα. Το θυσιαστήριο της Λευτεριάς στο Δήμο Καισαριανής.   Μια νίκη του λαού, των εργαζομένων και των δημοτικών αρχών της Καισαριανής. Θέλω αυτούς τους λίγους – ελάχιστους αλλά αλληλέγγυους σε όλες τις δίκες - να τους ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου:  Τον δικηγόρο, φίλο και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θοδωρή Σχινά που εντελώς δωρεάν (πλήρωσε ακόμα και τα έξοδα) ήταν εκεί σε όλες τις δίκες και έδωσε σκληρές μάχες. Δεν έχω λόγια.  Να ευχαριστήσω, επίσης, τον Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο, τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Κατημερτζή, τον Αλέκο Λασπιά και όλη την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής για την πολύτιμη βοήθεια και ηθική συμβολή.

Σπύρος Τζόκας  Αντιπεριφερειάρχης

Πιο Δημοφιλή