ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζουν οι παραλίες του Δήμου Σαρωνικού, καθώς τα συνεργεία εργάζονται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα

για να αντιμετωπίσουν τα όποια  μικροπροβλήματα παρουσιάζονται από την ρύπανση του κόλπου του Σαρωνικού. Αυτό διαπίστωσε και το κλιμάκιο του Δήμου, παρουσία του δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη, το οποίο πραγματοποίησε νωρίς το πρωί της Κυριακής αυτοψία στις ακτές της περιοχής.  Τα συνεργεία του δήμου Σαρωνικού απομάκρυναν τα συσσωματώματα  τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους σε ακτές όπως η Σαρωνίδα και το Μαύρο Λιθάρι. Πρόκειται για απομεινάρια πετρελαιοειδών, με την μορφή μαύρων χαλικιών, τα οποία μεταφέρονται από τους ανέμους. Τα συσσωματώματα – σύμφωνα με τους ειδικούς - δεν προκαλούν μόνιμες βλάβες στο περιβάλλον και μπορούν να απομακρυνθούν άμεσα, ωστόσο, όπως τόνισε ο κ.. Σωφρόνης, το φαινόμενο της συγκέντρωσής τους στις ακτές μπορεί να παρατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες. Για τον λόγο αυτό τα συνεργεία του δήμου παραμένουν σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουν άμεσα κάθε πρόβλημα που θα παρατηρηθεί.  Εξάλλου, ο δήμος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα με την πετρελαιοκηλίδα που έκανε την εμφάνισή της, έπειτα από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ στη νησίδα Αταλάντη, πήρε τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης. Μάλιστα, προχώρησε στην προμήθεια αντιρρυπαντικού ρολού θαλάσσης μήκους 1 χλμ, το οποίο ήταν έτοιμο να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση μετακίνησης της πετρελαιοκηλίδας στις παραλίες του Δήμου.  Ο κ. Σωφρόνης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στo facebook εικόνες από τις παραλίες του Δήμου, το πρωί τις Κυριακής, στις οποίες είναι εμφανής η αποτελεσματική δουλειά των συνεργείων που έχουν αναλάβει τον καθαρισμό των ακτών.

Πιο Δημοφιλή