ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Κατήφορος χωρίς τέλος για την απορροφητικότητα της Περιφέρειας Αττικής.  Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να «πλειοδότησε» σε ημερίδες και  εκδηλώσεις για το επιχειρείν και την ανάπτυξη,

όμως στην πραγματικότητα  ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην ανάπτυξη είναι σχεδόν  μηδενική.  Για την ακρίβεια ανέρχεται σε 0,46 %, όσο το ποσοστό απορρόφησης  ίδιων πόρων για έργα κατά το α’ τρίμηνο του 2017, αφού από τα 309 εκ.  € που είχε εγγράψει στον προϋπολογισμό, δαπάνησε μόλις 1,4 εκ. €.  Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος, που τα οικονομικά αποτελέσματα του α’  τριμήνου του 2017, αντί για τον Απρίλιο που σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να  παρουσιαστούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παρουσιάστηκαν στο τέλος  Ιουνίου.  Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός τόνισε ότι «Εδώ και τρία η  απορροφητικότητα της Περιφέρειας Αττικής σέρνεται σε μονοψήφια  ποσοστά, τα χειρότερα από τη σύσταση του θεσμού. Όσοι μιλούσαν για  πλεονάσματα απραξίας σήμερα αντιλαμβάνονται ότι η ανάπτυξη δεν  έρχεται με ευχολόγια, ημερίδες και ανούσιες διακηρύξεις. Χρειάζεται  δουλειά, σχέδιο και πρόγραμμα που η σημερινή διοίκηση δεν διαθέτει».

Πιο Δημοφιλή