ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Εμμένοντας στις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει προ τριετίας – από τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής – για το ίδιο θέμα, ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική» επισημαίνει ότι η άκριτη

αποδοχή μέτρων για τη λειτουργία του εμπορίου, χωρίς αποτίμηση των αλλαγών που επέφερε ο ν. 4177/2013 και χωρίς συνυπολογισμό των συνθηκών επιβίωσης της αγοράς μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη ιδίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας.
Η υπερφορολόγηση, ο υψηλός ΦΠΑ, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, τα χαμηλά ημερομίσθια, η μαύρη εργασία, η μείωση του τζίρου συνέπεια της πτώσης της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, η άνθιση του παραεμπορίου, τα λουκέτα, δείχνουν ότι η αγορά χρειάζεται αναζωογόνηση, μέσω ενός παραγωγικού και όχι εξαντλητικού ωραρίου, τόνισε ο Γ. Σγουρός.
Πρόσθεσε ακόμη ότι η πρόθεση της κυβέρνησης για αιφνιδιαστική νομοθέτηση, αδιαφορώντας για την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του  Συμβουλίου της Επικρατείας (100/2017), αλλά και χωρίς διεξοδική διαβούλευση είναι ακατανόητη, ιδίως από τη στιγμή που ο εμπορικός κόσμος έχει αποδείξει ότι συμμετέχει εποικοδομητικά στο διάλογο με προτάσεις ουσίας, χωρίς παρωπίδες και ιδεοληψίες.
Τέλος σημείωσε ότι τυχόν οριζόντια εφαρμογή αυτού του μέτρου θα αφαιρέσει από την αιρετή Περιφέρεια την αρμοδιότητα (άρθρο 16 του Ν. 4177/2013) να ορίζει ποιες Κυριακές μπορεί τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τις κυβερνητικές διακηρύξεις περί αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων.

Πιο Δημοφιλή