ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Απριλίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

 

Ζούμε σε μια εποχή έντονης και παρατεταμένης κρίσης και αβεβαιότητας σε όλους τους τομείς της πολιτικής, της οικονομικής και της κοινωνικής μας ζωής.Ανεργία που ξεπερνάει το 25% (στους νέους 50%),

υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ρατσισμός, ξενοφοβία, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, καταπιεστικές συνθήκες εργασίας  κ.λπ.
Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν και δημιουργούνται συνεχώς ομάδες, παρέες ανθρώπων με νομική ή άτυπη υπόσταση που αντιστέκονται, διεκδικούν από την κεντρική εξουσία – δεν μένουν όμως μόνο σε αυτό - παράλληλα αναπτύσσουν δράσεις, συνεργάζονται μεταξύ τους και συμβάλλουν με θετικό τρόπο στην ανακούφιση των ανθρώπων.
Ορισμένες απ’ αυτές τις ομάδες και τις κοινωνικές δομές θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους στην εκδήλωση του Σαββάτου με θέμα «Καλές Πρακτικές και προτάσεις για τα σύγχρονα  κοινωνικά προβλήματα».

Η εκδήλωση σκοπό έχει:1.    Την ενημέρωση και την προβολή καλών πρακτικών και προτάσεων για τα σύγχρονα  κοινωνικά προβλήματα.2.      Την ανταλλαγή εμπειριών και τη συνεργασία.3.      Τη γνωριμία και τη στήριξη των κοινωνικών δομών.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  
Καλούμε,
Κοινωνικές δομές και ομάδες πολιτών να συμμετέχουν στη συνάντηση και να παρουσιάσουν τις δράσεις τους και καλές πρακτικές και προτάσεις.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να διακινήσουν ενημερωτικό υλικό στο χώρο της εκδήλωσης για τον χαρακτήρα και τις δράσεις των δομών που συμμετέχουν.
Στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν διαθέσιμο το βιβλίο NO DIRECTION HOME με φωτογραφίες με θέμα τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, έκδοση του Ιδρύματος ROSA LUXEMBOURG

Διοργάνωση: Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece

Πιο Δημοφιλή