ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Η Περιφέρεια Αττικής στην προσπάθειά της για βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης των ατόμων με κινητικές δυσκολίες σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους παρουσίασε πιλοτική πρόταση για την αξιοποίηση των τεχνολογιών και επικοινωνιών.

 Την πιλοτική πρόταση της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν σε σύσκεψη με τις δημοτικές αρχές του Νότιου Τομέα οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Καπάταης και Παναγιώτης Αθανασιάδης.
Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, η Αντιδήμαρχος Αλίμου Μαίρη Ανανιάδου, ο Αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου Σπήλιος Διαβολίτσης, η Προϊσταμένη Δ/νσεως Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας, ο Παπαχλιμήτζος Κώστας συνεργάτης του Δημάρχου Γλυφάδας και ο συνεργάτης του Δημάρχου Ν. Σμύρνης Βαγγέλης Βάρκας. Στη σύσκεψη όπου παρευρέθηκαν δείχνοντας το ενδιαφέρον τους εκπρόσωποι επτά εκ των οκτώ δήμων της Νότιας Αθήνας, ομόθυμη ήταν η απόφαση όλων των συμμετεχόντων να συνδράμουν σε πρώτη φάση με την καταγραφή των αναγκαίων δεδομένων (αποτύπωση ραμπών και άλλων χρήσιμων πληροφοριών για την μετακίνηση ατόμων σε αμαξίδιο ή γονέων με βρεφικά καρότσια), ενώ άπαντες εξέφρασαν την βούλησή τους να αξιοποιήσουν το παραγόμενο προϊόν ως υπηρεσία που θα προσφέρουν στους κατοίκους των δήμων του Νοτίου Τομέα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε την πρόθεσή του για συμμετοχή των ίδιων των ωφελουμένων του προγράμματος στη διαδικασία ορθής αποτύπωσης και χρήσης του.
Τέλος συμφωνήθηκε οδικός χάρτης προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες το συντομότερον και με το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιο Δημοφιλή