ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Μαρτίου 2017 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Κοινή δήλωση για την μήνυση του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου
Οι υπογράφοντες και υπογράφουσες αυτό το κείμενο περιφερειακοί σύμβουλοι
καταγγέλλουμε με τον πιο

κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή ενέργεια του Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού κ. Κωνσταντάτου να προχωρήσει σε δικαστική δίωξη εναντίον του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Χ. Κορτζίδη και του συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Κοροβέση, γιατί άσκησαν πολιτική κριτική στις πράξεις του! Ο κ. Κωνσταντάτος στράφηκε δικαστικά εναντίον των δύο συμβούλων της αντιπολίτευσης στον δήμο, αξιώντας μάλιστα και την άμεση σύλληψή τους (!), για ανακοίνωση της παράταξης που διαφωνούσε με επιλογές του Δημάρχου σχετικά με τη διαχείριση του χώρου στο Ελληνικό, όπου είναι γνωστό ότι υπάρχει κίνημα κατοίκων που παλεύει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του πρώην αεροδρομίου, ενάντια στον υποψήφιο «επενδυτή» Lamda Development (συμφερόντων Λάτση) και ενάντια στις κυβερνητικές και άλλες μεθοδεύσεις που του ανοίγουν το δρόμο. Δεν είναι μια απλή δίωξη. Είναι μια ανοιχτή ποινικοποίηση της πολιτικής κριτικής και του δικαιώματος άσκησης αντιπολίτευσης, επίθεση δηλαδή στους στοιχειώδεις όρους της δημοκρατίας, και γι’ αυτό πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα από όλους τους πολίτες, τα κινήματα και τους εκλεγμένους στους ΟΤΑ. Είναι μια επιλογή ενός αιρετού Δημάρχου να χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούν κατά καιρούς κάθε λογής ιδιωτικά συμφέροντα ενάντια σε όποιον τους στέκεται εμπόδιο. Είναι μια δίωξη ενάντια σε όποια κινηματική πρακτική έχει αναπτυχθεί ή αναπτύσσεται.  Η ποινικοποίηση της αντιπολίτευσης και της πολιτικής δράσης στους ΟΤΑ δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Ζητάμε άμεσα από τον κ. Κωνσταντάτο να αποσύρει άμεσα τη μήνυση και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στους Κορτζίδη-Κοροβέση, όπως και σε κάθε διωκόμενο.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Βασιλάκη Άννα  Θανοπούλου Κατερίνα Κουκά Μαρίνα Κουτσούμπα Δέσποινα Μαντάς Μάκης Νικολιδάκη Φλώρα Πρωτονοτάριος Γιάννης Ράικου Ζωή

Πιο Δημοφιλή