ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Εκτύπωση

Μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να μη "μπορούσε" να δώσει 20 εκ.ευρώ για να έχουν όλα τα νοικοκυριά της Αττικής ρεύμα, αν όμως πρόκειται για γήπεδο, μπορεί και παραμπορεί!

Μιλάμε για το κλειστό του μπάσκετ στην Αρτάκη (Ν. Σμύρνη), με το οποίο η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποδεικνύονται πολύ γαλαντόμοι: συνεδριάζουν σήμερα και το Δημοτικό Συμβούλιο και το Περιφερειακό Συμβούλιο (θέμα 5) με το ίδιο θέμα: αύξηση του προϋπολογισμού για την ανακατασκευή του κλειστου μπάσκετ στα 20 εκ. ευρώ. Μόνο που θα πρέπει να απαντήσουν μερικά ερωτήματα: 1. Γιατί χρειάζονται 20 εκ. για ένα μόνο στάδιο; Με τόσα χρήματα θα φτιάχονταν όλα τα δημοτικά γυμναστήρια της Ν. Σμύρνης! 2. Για ποιο λόγο αυξήθηκε κι άλλο ο προϋπολογισμός; Μήπως γιατί ο σχεδιασμός είναι λάθος εξαρχής (λχ. υδροφόρος ορίζοντας σε σημείο που θέλουν να φτιάξουν υπόγεια;) 3. Για ποιο λόγο το κλειστό στάδιο της Ξάνθης κόστισε το 2006 6.000.000 ευρώ (και τότε οι τιμές ήταν πολύ υψηλότερες), έχει 4.000 θέσεις και φιλοξενεί όλα τα αθλήματα έχοντας και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, ενώ το αντίστοιχο στη Ν. Σμύρνη θα κοστίσει 20 εκ.; 4. Είναι αλήθεια ότι το έργο έχει πολλές πιθανότητες να αναλάβει η ΤΟΞΟΤΗΣ, εταιρεία συμφερόντων Καλογρίτσα που έχει μια αδυναμία στη Ν. Σμύρνη, αφού αναλαμβάνει -είτε ως ανάδοχος είτε ως εργολάβος/υπεργολάβος- όλα τα δημόσια έργα που γίνονται στη Ν. Σμύρνη; Και πώς σχετίζεται αυτό με τον προϋπολογισμό του έργου; Διαβάστε τι γράφει η Μια Πολη Ανάποδα για ποιο λόγο το έργο αυτό είναι υπερβολικό,πολυδάπανο και θα κοτσίσει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή.   Η συνέχεια εδώ: http://anticapitalist-attiki.blogspot.gr/2016/12/20.html

Πιο Δημοφιλή