Η Harley-Davidson LiveWire® είναι μια συναρπαστική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που ωθεί τα όρια επιδόσεων, τεχνολογίας και σχεδιασμού,

στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία προβολής των δυνατοτήτων και της απόδοσης της LiveWire στις πιο ακραίες συνθήκες, η Harley-Davidson δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη και προχώρησε σε μια εκτός δρόμου περιπέτεια 13.000 μιλίων, χωρίς να την ανακοινώσει. Η διαδικασία ολοκλήρωσης αυτού του ταξιδιού καταγράφηκε από μια σειρά επεισοδίων
Harley-Davidson podcasts.

Ακούστε το H-D Podcast στα Apple Podcasts και Spotify και εγγραφείτε για  να λαμβάνετε αυτόματα τα νέα επεισόδια, κάθε εβδομάδα.

Η σειρά έξι επεισοδίων καταγράφει τον τρόπο που λίγο πριν την παραγωγή τους, τα μοντέλα LiveWire τροποποιήθηκαν για να ανταπεξέλθουν σε περισσότερα από 13.000 μίλια απαιτητικής οδήγησης σε χωματόδρομους, ερήμους και μονοπάτια.  

Αξιοποιώντας τους ίδιους ταλαντούχους μηχανικούς και σχεδιαστές της Harley-Davidson που εξέλιξαν την LiveWire, μια επιλεγμένη ομάδα συγκεντρώθηκε από την ευρύτερη ομάδα εξέλιξης, η οποία κλήθηκε να τροποποιήσει τα μοντέλα LiveWire, ώστε να ολοκληρώσουν αυτό το ταξίδι, λίγο πριν την τελική παραγωγή τους. 

Μέσω αρμονικής συνεργασίας, αυτή η ομάδα σχεδίασε, τροποποίησε και συναρμολόγησε μια μοτοσυκλέτα σε λιγότερες από 30 ημέρες. Μετά από την αρχική δοκιμή, η ομάδα έλαβε υπόψη της σχόλια και απόψεις, για να οριστικοποιήσει τα εργονομικά στοιχεία και τα συστήματα μεταφοράς αποσκευών στις μοτοσυκλέτες. Σε 60 ημέρες, οι μοτοσυκλέτες μεταφέρθηκαν στο νοτιότερο άκρο της Αργεντινής!

https://we.tl/t-kP6vcWbjGp

Στεφάνος Σιμωτάς