Ο αυτόχειρας εφοπλιστής, ιδιοκτήτης μιας από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της ναυτιλίας,

αποφάσισε να γράψει με τον πιο δραματικό τρόπο το φινάλε της ζωής του, μέρα μεσημέρι της Πέμπτης (02.11.2023).

Όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας, τα ευρήματα στον χώρο και τη μαρτυρία της 33χρονης συζύγου του, όλα έγιναν ως εξής:

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 15:32. Ο εφοπλιστής, βρίσκεται στο υπόγειο της τριώροφης πολυτελούς κατοικίας επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στη Βούλα. Ένας χώρος που χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο. Είναι μόνος του και έχει πάρει τη μοιραία απόφαση. Στο ένα χέρι κρατάει την καραμπίνα μάρκας Beneli M4 με σειριακό αριθμό Υ194174Τ, που κατέχει νόμιμα, και στο άλλο, το κινητό του τηλέφωνο που γράφει ένα λακωνικό μήνυμα στη σύζυγο του, καταθέτει τις σκέψεις του και κλείνει ζητώντας της να τον συγχωρέσει για την πράξη του. Η γυναίκα βρίσκεται στον 1ο όροφο, όταν στις 15:34 λαμβάνει το τελευταίο μήνυμα από τον σύζυγο της. Σε κατάσταση σοκ, παγώνει και δίχως να προλάβει να αντιδράσει, ένα λεπτό αργότερα, στις 15:35 ακούει το μπαμ!

Κατεβαίνοντας στο υπόγειο, η σύζυγος και ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή έρχονται αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ και την έρευνα «ο θανών, βρέθηκε σε ύπτια θέση, φέρων τραύμα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα, ενώ πλησίον του βρέθηκε το υπ’ αριθμόν Υ194174Τ- κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) μάρκας Beneli M4, το οποίο κατείχε νόμιμα καθώς και ένας κάλυκας φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου. Από το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε πλησίον του, στις 15:34 ώρα της 2/11/2023, στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου που βρισκόταν στον 1ο όροφο της κατοικίας τους, μήνυμα SMS υποδηλωτικό αυτοχειρίας».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην βίλα της οδού Βασιλέως Γεωργίου, ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο, ενώ αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, τράβηξε φωτογραφίες από το υπόγειο γυμναστήριο. Στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν και δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν την νεκροψία. Από την έρευνα – αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Δημοσίας Ασφάλειας.