Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα (11.2.2023) στην Αρτέμιδα

όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε 22χρονο και ένας εξ αυτών τον τραυμάτισε με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια το θύμα καταδίωξε τους δράστες με το όχημά του, αλλά προσέκρουσε σε φαρμακείο. Όλα έγιναν σήμερα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το irafina.gr έξω από ένα κλαμπ στην Αρτέμιδα, τρία άτομα ήρθαν στα χέρια με έναν 22χρονο. Ένας από τους άνδρες που επιτέθηκαν στον 22χρονο φέρεται να έβγαλε ξαφνικά μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Ο 22χρονος έπεσε αρχικά αιμόφυρτος στο έδαφος. Όταν διαπίστωσε όμως, ότι οι τρεις άνδρες που του επιτέθηκαν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να διαφύγουν, σηκώθηκε και πήγε προς το αμάξι του. Ο 22χρονος παρά τον τραυματισμό του, έβαλε μπροστά, ξεκίνησε και άρχισε να καταδιώκει το όχημα των φερόμενων ως δραστών.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, όταν είδε ένα άλλο αμάξι να έρχεται κατά πάνω του και προσέκρουσε στην πρόσοψη φαρμακείου της περιοχής. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τη σύλληψη των τριών δραστών.