Ένας 87χρονος έχασε τη ζωή του στο Πικέρμι όταν επιχείρησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος και όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο ο οδηγός του αυτοκινήτου

τον εγκατέλειψε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον 87χρονο άνδρα και σταμάτησε λίγα μέτρα πιο πέρα. Αφού βγήκε από το όχημα και πήγε προς το μέρος του, τον είδε και ατάραχος επέστρεψε στο αυτοκινητό του και πάλι και έβαλε μπρος και έφυγε!

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να περάσει απέναντι τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι χωρίς να υπάρχει διάβαση ή φανάρι, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο με τον οδηγό να τον αφήνει αιμόφυρτο στο δρόμο και να φεύγει.

Τον είδα κάτω στην άσφαλτο μπρούμυτα με τα αίματα. Προλάβανε με πιάσανε οι αστυνομικοί και με τραβήξανε πίσω”, λέει συγκινημένη η κόρη του θύματος ενώ μετά από λίγη ώρα ο δράστης συνελήφθη στην Παλλήνη αφού προηγήθηκε αστυνομική καταδίωξη.

Ένας άνδρας, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ήταν παρών στο συμβάν και μόλις είδε τον δράστη να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει, ειδοποίησε την Άμεση Δράση.