Χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων από όλη την επικράτεια του Δήμου Ωρωπού

τίμησαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την χορευτική βραδιά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός και Πνευματικός Σύλλογος Σκάλας Ωρωπού παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρων των Νομικών Προσώπων, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων.Παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί εκτελέστηκαν άψογα από τα νιάτα του τόπου μας σε μία εκδήλωση που επέστρεψε δυναμικά τα χορευτικά δρώμενα μετά την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας. Την παράσταση έκλεψε το χορευτικό της χορευτικής ομάδας ΑμΕΑ της Κ.Ε.Δ.Ω.
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης: "Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος από την όμορφη αυτή εκδήλωση που τίμησε την παγκόσμια ημέρα χορού αλλά και τον τόπο μας. Ιδιαίτερα όμως θέλω να σταθώ στο χορευτικό που παρουσίασε το τμήμα ΑμΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού όπου οι χορευτές έκαναν κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό και Πνευματικό Σύλλογο Σκάλας Ωρωπού και στην πρόεδρο Βάσω Βλάχου".
Έλαβαν μέρος με χορευτικά:*Πολιτιστικός και Πνευματικός Σύλλογος Σκάλας Ωρωπού.* Tμήμα χορού ΑμΕΑ ΚΕΔΩ.* Ποντιακό χορευτικό τμήμα Εξωραϊστικού Συλλόγου Μικροχωρίου.* Πολιτιστικός και Πνευματικός όμιλος Νέων Παλατίων και χορευτικό της ενορίας Αγίας Μαρίνας Ωρωπού.* Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Άγιος Τιμόθεος Καλάμου (Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α.).* Χορευτική ομάδα Μαρκοπούλου - Κ.Ε.Δ.Ω.* Χορευτική ομάδα Αυλώνα - Κ.Ε.Δ.Ω.* Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Δήμου Ωρωπού "Η Κρήτη".* Χορευτική ομάδα "Χοροπατήματα" Καπανδριτίου.* Σχολή χορού "The Greeks".* Σχολή χορού "Life Dance Academy".* Νικολακάκου Κλαίρη.