Οι ευχές και οι παιδικές φωνές «ζέσταναν» και «φώτισαν» το όμορφο Συκάμινο

στην εορταστική εκδήλωση ανάμματος του δέντρου που έγινε στην πλατεία του στολισμένου χωριού.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μαζί με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Σαμπάνη, τον πάτερ Ευάγγελο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιο Πολίτη και τα παιδιά μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και μουσική έδωσαν τον εορταστικό τόνο.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Γαζβινιάν, Γιάννης Δήμας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Σαμπάνης, Νίκος Λούπης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας, ο πρόεδρος τη Τοπικής Κοινότητας Συκαμίνου Αθανάσιος Πολίτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Θωμάς Μακροδημήτρης, Μιχάλης Οικονομίδης και ο εκπρόσωπος του Εκπολιτιστικός Σύλλογος Οικιστών Συκαμίνου Κωνσταντίνος Μαντάς.

Ο Άγιος Βασίλης πρόσφερε λιχουδιές και εδέσματα στα παιδιά και στους γονείς τους, αλλά το πιο ενθαρρυντικό και συνάμα συγκινητικό μήνυμα δόθηκε από τα ίδια τα παιδιά που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και απόλαυσαν με την ψυχή τους την χριστουγεννιάτικη παράσταση Καραγκιόζη.
«Όταν βλέπεις τα παιδιά να χαίρονται έχεις αγγίξει το νόημα της ζωής.Συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης στο Συκάμινο. Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας και εύχομαι κάθε επιτυχία και προκοπή στα παιδιά και στους γονείς τους. Ο τόπος μας προχωράει μπροστά», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.
Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σαμπάνης ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους συμπολίτες του ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον πάτερ Ευάγγελο, τους εργαζομένους στη Κοινότητα Συκαμίνου, τον πρόεδρο της Κοινότητας Συκαμίνου και ειδικά την Ανδριάννα Αλεξανδράτου που ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης.