Πρώτη μέρα σχολείο. Η πρώτη μέρα της εκπαιδευτικής χρονιάς 2022-23 άνοιξε με χαμόγελα,

προσδοκίες, όνειρα και ευχές για τα παιδιά μας, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία μας.
Ο αγιασμός έγινε χωρίς προβλήματα για τα σχολεία του Δήμου Ωρωπού τόσο στην Πρωτοβάθμια, όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα είναι στο πλευρό των διευθυντών των σχολείων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για να δοθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες όποτε παρουσιαστούν.
Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης στο μήνυμα του προς τα παιδιά, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας δήλωσε:
"Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές καλή πρόοδο και δύναμη. Να γνωρίζουν ότι όταν υπάρχει θέληση και αισιοδοξία , τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα και στις φιλοδοξίες τους. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς εύχομαι επίσης καλή δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουν στο έργο τους που και για φέτος θα είναι δυσκολότερο. Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είμαστε δίπλα σας με υπευθυνότητα για να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας που θα εξασφαλίσουν μια ασφαλή εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε σχολείο του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική σχολική χρονιά, καλή πρόοδο με υγεία και δύναμη".