Συνελήφθη ένας 23χρονος στον Ωρωπό το βράδυ

της Παρασκευής (09.06.2023) για απόπειρα βιασμού 69χρονης. Συγκεκριμένα, 0 23χρονος προσέγγισε την 69χρονη στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού, και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης. Η 69χρονη αμύνθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι.

Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού βρήκαν και κατέσχεσαν ασύρματο ακουστικό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, επιπλέον δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου συνδέθηκε με το εν λόγω ακουστικό. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.