Το πρόβλημα, τις ώρες αυτές, εντοπίζεται στο Κατσιμίδι, την κορυφή της ανατολικής Πάρνηθας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο

Βρεττό. Η φωτιά καίει 2-3 χιλιόμετρα μετά τα Βασιλικά κτίματα. Η φωτιά έχει περάσει την Αγ. Μερκουρίου με κατεύθυνση την Πάρνηθα. «Δίνεται μεγάλη μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά. Εναέρια μέσα επιχειρούν πολύ λίγα. Φεύγουν και ξανάρχονται. Οι εθελοντές έμειναν όλη νύχτα στο μέτωπο.

Θέλουμε να σταματήσει η επέκταση της φωτιάς προς την Πάρνηθα», τόνισε. «Οι εθελοντές βοήθησαν από χθες μετά τη δύση του ηλίου γιατί η πυροσβεστική πήγε προς Αφίδνες. Μετά από πολλές εκκλήσεις στη 1 τη νύχτα έφτασε ένα πυροσβεστικό όχημα». «Ξεκινήσαμε προχθές μια καταγραφή, όμως με τα γεγονότα χθές σταματήσαμε. Θα συνεχίσουμε από αύριο, θέλω να πιστεύω, για να βοηθήσουμε τον κόσμο να πάρει τις αποζημιώσεις που του αναλογούν. Η εκτίμησή μας είναι ότι πάνω από 90 σπίτια έχουν υποστεί ζημιά, εκ των οποίων 70 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Φιλοξενούμε πολύ κόσμο σε ξενοδοχεία. Το πρόβλημα στην περιοχή της Βαρυπόμπης είναι ότι δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση. Πολλές κολώνες έχουν καταστραφεί».