ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής», η εκδήλωση «Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινά με τα παιδιά»,

η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκοπίου Παυλοπούλου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγάλεω, της Δ/σης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας και της οργάνωσης «Ορίζοντες-Ανθρώπινες Πολιτιστικές Δράσεις». Ευχαριστούμε τη μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας και συγχαίρουμε τους μαθητές, τους δασκάλους τους και τους καθηγητές μουσικής των 18 Δημοτικών και 30 Νηπιαγωγείων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πλαισίωσαν την εκδήλωση με εξαιρετικά δρώμενα, τραγούδια και εικαστικές δημιουργίες. Θέλουμε να συγχαρούμε, επίσης, την πρώην Διευθύντρια, Ειρήνη Μαραυγάκη και τους μαθητές του 20 ου Δημοτικού που με την καθοδήγηση του εικαστικού, Θωμά Οικονομάκου, δημιούργησαν έναν πίνακα εμπνευσμένο από την «Γκουερνίκα» του Πάμπλο Πικάσο, στέλνοντας, στον κόσμο, μήνυμα Ειρηνικής συνύπαρξης, Αλληλεγγύης και Ισότητας. Η εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα του ομώνυμου προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, μετά από πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ’ Αθήνας, Αδάμ Στάμου, του Σπύρου Μερκούρη και με συντονισμό υλοποίησης την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ελένη Νιάρχου.

 

Πιο Δημοφιλή