ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Ωρέ που πάμε! Έχουμε γεμίσει πολιτικά τοπικά σούργελα που βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν από μόνοι τους τα μάτια τους. Τι καινούργιο σκαρφίστηκε το ημίτρελο και αλλόκοτο ζεύγος από το γαλάζιο μαγαζί του Αιγάλεω;

Αφού πήγε πάτος και άκλαυτη η εκδήλωση που έκαναν αυτοί πριν λίγο καιρό στο Σίτυ, θέλουν ντε και καλά να αποτύχει και η εκδήλωση που κάνει σήμερα η Άννα σε άλλο χώρο. Έχουν αρχίσει και τηλεφωνούν σε στελέχη και μέλη που ανήκουν στον ίδιο γαλάζιο κομματικό χώρο και τους λένε μην πάνε γιατί δεν την έχει οργανώσει το Τοπικό Γαλάζιο μαγαζί, λες και η Άννα ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο. Ρε ημίτρελοι βαρεμένοι, αγγελοπαρμένοι ρεμβασιστές που έχετε τα μυαλά σας στη Πέρα Ραχούλα, νομίζεται ότι κάνετε κακό στην Άννα και σ αυτούς που την υποστηρίζουν; Κούνια που σας κούναγε! Κακό στο κόμμα κάνετε και απορεί η «στήλη» με τόσες μακακίες, πως δεν σας έχει «σκουπίσει» η Πειραιώς ακόμα! Αλλά που θα πάει όμως, συνεχίστε έτσι και θα γίνει κι αυτό...Να είστε σίγουροι!

Υ. Γ.1 : Ένα είναι σίγουρο. Με κάτι τύπους σαν τον Τέρη Μάους και την Μιρελολουλούκο, θα συνεχίζει ο Αλέξης να κυβερνά πολλά πολλά χρόνια!


Υ.Γ. 2 : Και που είσαι Τέρη Μάους; Σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνο Δημοτικούς Συμβούλους από το Περιστέρι και να λες διάφορα για την πάρτη μου, γιατί τα πολιτικά ψωμιά σου θα είναι λίγα...Στο υπόσχομαι! Να ξέρεις ότι, εγώ κρατώ τις υποσχέσεις μου...

Πιο Δημοφιλή