ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:  «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»  πραγματοποιείται στο Δήμο Αιγάλεω, την Τετάρτη, 19  Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου του Δημαρχείου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου).

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγάλεω,  στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση  των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού  το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία  Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός  Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων  Ελλάδας (ΚΕΔΕ).  Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από  όλους τους Δημότες:
 Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της  άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε  πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
 Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των  αντιβιοτικών, 
 Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών  στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί  τελικά να πάρουν αντιβιοτικό. 
Το θέμα θα αναπτύξει η Δρ. Στυλιανή Συμπάρδη, Παθολόγος –  Λοιμωξιολόγος, Δ/ντρια Α΄ Παθολογικής Κλινικής, Γ.Ν. Ελευσίνας  «Θριάσιο». 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πιο Δημοφιλή