ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Μαρτίου 2014 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Αγαπητοί-ες φίλοι-ες, 

Λίγος χρόνος απομένει έως τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014. Στην διαδρομή αυτή καλούμαστε τουλάχιστον όσοι έχουμε υπηρετήσει την πόλη μας από τις θέσεις των αιρετών να τοποθετηθούμε και να διατυπώσουμε τις απόψεις μας σχετικά με την επόμενη ημέρα του Αιγάλεω. Αυτό κατά τη γνώμη μου οφείλουμε να το κάνουμε έγκαιρα, χωρίς υπεκφυγές, χωρίς τα όποια πολιτικά παιχνίδια που αποσκοπούν σε ιδιοτελείς και άλλες σκοπιμότητες. Να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις προθέσεις μας και να εκτεθούμε στην κρίση τους. Τους το οφείλουμε άλλωστε από τη στιγμή μας στήριξαν και μας έδωσαν την τιμή να τους εκπροσωπούμε.

 

Ως ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω, έχοντας εκλεγεί σε ηλικία 24 ετών το 2010, στην πολύ τιμητική 3η θέση με το ψηφοδέλτιο του "Ανθρώπινου-Σύγχρονου Αιγάλεω" και επικεφαλής τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, πίστεψα και πιστεύω στην ενεργή εκπροσώπηση των νέων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Πίστεψα και πιστεύω στην ενεργό συμμετοχή της νεολαίας στην διαμόρφωση του αύριο της πόλης μας. Πίστεψα και πιστεύω στη νέα ματιά και τη νέα πνοή που θα δώσει η γενιά που έχω την τιμή να υπηρετήσω μέσα από διάφορα συλλογικά όργανα και πάντα έχοντας εκλεγεί με σταυρό και ποτέ διορισμένος. (Σύλλογος Φοιτητών ΠΑ.ΠΕΙ., ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΑΙΓΑΛΕΩ, Ο.Ν.ΝΕ.Δ.). Στη διαδρομή αυτή αποφάσισα να συμμαχήσω με όλες μου τις δυνάμεις με έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης περισσότερο από τον καθένα. Να συμμαχήσω με την προσπάθεια του Υποψήφιου Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα και το δημοτικό συνδυασμό "Συμμαχία για το Αιγάλεω" για να κάνουμε το Αιγάλεω πραγματικό στολίδι της Δυτικής Αθήνας. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου θα είμαστε από την αρχή της νέας αυτής δημοτικής κίνησης στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μία πραγματικά αλληλέγγυα πόλη με προτεραιότητα τον πολίτη. Έχοντας δώσει τον καλύτερο μου εαυτό για μία τετραετία, εφοδιασμένος με τις γνώσεις που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου στις διάφορες επιτροπές του Δήμου, διατυπώνοντας ερωτήσεις, επερωτήσεις, επισημάνσεις στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας και εκφράζοντας πάντα την άποψή μου ξεκάθαρα και δυναμικά, προσπάθησα να τιμήσω στο έπακρο την εντολή των συμπολιτών μου. Αγαπητοί συμπολίτες σας ζητώ υπεύθυνα και αποφασιστικά να κάνουμε μαζί και το επόμενο βήμα. Να δώσουμε έναν ακόμη αγώνα μαζί. Να συνταξιδέψουμε για ακόμη μία φορά παρέα. Με τον ίδιο όμως προορισμό, Να κάνουμε το Αιγάλεω μας καλύτερη πόλη. Να οραματιστούμε και να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας για το Αιγάλεω του 2020. Σας ζητώ να γίνεται συμμέτοχοι στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της πόλης μας. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για ακόμη μία φορά αν πιστεύετε ότι αξίζει να υπάρχει η δική μου φωνή στα κοινά της πόλης. Σας ζητώ να συμμαχήσετε μαζί μας σε μια πραγματική και ουσιαστική κοινωνική πλειοψηφία. Σας ζητώ να γίνετε κομμάτι της "Συμμαχίας για το Αιγάλεω". Παπαγεωργίου Β. Λευτέρης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω "Συμμαχία για το Αιγάλεω" Υπ. Δήμαρχος Γκίκας Γιάννης

Πιο Δημοφιλή