ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Ώρες μετά την ψήφιση του Ν.4368/2016 «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις», όπου στο άρθρο 8, παρ.2β προβλέπεται η επαναφορά της 6ωρης απασχόλησης στο Παιδαγωγικό προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα,

ευτυχώς ελάχιστα, άρνησης εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης. Μεταξύ αυτών ο Δήμος Αιγάλεω. Ο Σύλλογος των Εργαζομένων του Δήμου με ανακοίνωσή του καλεί την Διοίκηση να εφαρμόσει ΑΜΕΣΑ και χωρίς υπεκφυγές  το Νόμο. Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας, όπου δημιουργούνται προβλήματα άμεσης εφαρμογής της διάταξης να παρεμβαίνουν και να ενημερώνουν την Ομοσπονδία. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η διάταξη αφορά στο σύνολο του κλάδου του Παιδαγωγικού προσωπικού (Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε.) και ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας Δημοσίου Δικαίου, Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου και Ορισμένου Χρόνου!!! Ότι ακριβώς ίσχυε μέχρι τον Ιούνιο του 2011, όπου ψηφίστηκε η επέκταση σε σαράντα (40) ώρες του ωραρίου του Παιδαγωγικού προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Καλούμε άμεσα τη Δημοτική Αρχή του Αιγάλεω αλλά και όποιον άλλο αιρετό αλλά και «υπηρεσιακούς» παράγοντες προσπαθήσουν να παρερμηνεύσουν τον Νόμο να μην το πράξουν. Τους καλούμε να εφαρμόσουν το 6ωρο στο σύνολο του Παιδαγωγικού προσωπικού χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση. Καλύπτουμε συνδικαλιστικά και καλούμε  τους εργαζόμενους-Παιδαγωγούς άμεσα να εφαρμόσουν την 6ωρη απασχόληση χωρίς άλλη συζήτηση, χωρίς περαιτέρω διαπραγμάτευση!!! Η επαναφορά του 6ωρου στο Παιδαγωγικό προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών είναι αποτέλεσμα του αγώνα των εργαζομένων και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν!!! Άλλωστε για να μην ξεχνιόμαστε, όταν καταργήθηκε το 6ωρο το 2011 κανένας από τους αιρετούς δεν περίμενε την ερμηνευτική εγκύκλιο για την εφαρμογή του Νόμου. Ο αγώνας του συνόλου των εργαζομένων για την κατάργηση του άρθρου 41 του Ν.3979/2011 και την επαναφορά των ωρών εργασίας για το υπόλοιπο προσωπικό σε 37,5 συνεχίζεται… και θα είναι και αυτός νικηφόρος!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

  Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                     Βασίλης Πετρόπουλος

Πιο Δημοφιλή