ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2015: Μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και αλληλεγγύης μετέφεραν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Γενικής Κλινικής Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο Α.Ε. με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία παρέδωσαν στον εφημέριο της ενορίας του Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω πατέρα Γεράσιμο.

Η ενορία καθημερινά σιτίζει περισσότερα από 100 άτομα και στηρίζει πολίτες που έχουν οικονομική αδυναμία να ανταποκριθούν σε καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις.
Ο Πατέρας Γεράσιμος,  που συντονίζει όλη την προσπάθεια,  απευθυνόμενος τους εργαζόμενους της Κλινικής τόνισε «πάνω από 90 οικογένειες θα κάνουν λίγο καλύτερες γιορτές, χάρη και στην δική σας προσφορά. Οικογένειες που έχουν ανάγκη, με την ευχή αυτή να είναι η τελευταία χρονιά ανέχειας και ταλαιπωρίας».
Από την πλευρά της η Κλινική και οι  εργαζόμενοι συνεχάρηκαν τον εφημέριο για το έργο του λέγοντας « Όλοι μαζί  για ακόμη μια φορά στείλαμε μήνυμα Αγάπης και  Αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες. Όλοι μαζί αποδεικνύουμε καθημερινά ότι μπορούμε να χαράξουμε το αύριο πιο φωτεινό, γεμάτο δράση και ανθρωπιά».
Η Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής. Λειτουργεί από το 1975 ως Γενική Κλινική  και σήμερα έχει αναβαθμιστεί σε πρότυπη νοσηλευτική μονάδα με κάλυψη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων.

Πιο Δημοφιλή