ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Ιουλίου 2015 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

«Δήλωση του Δημάρχου Αιγάλεω και επικεφαλή της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας Δημήτρη Μπίρμπα, στο ''pitsounicity.gr'' όπου εκφράζει την αντίθεσή του για την συγκέντρωση Δημάρχων που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ στις 9/7/2015 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ»

Δ. Μπίρμπας : Η «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» και στο διοικητικό συμβούλιο και στην έκτακτη συνέλευση μόνο των Δημάρχων, στην οποία είχαμε ριζική διαφωνία να πραγματοποιηθεί και η οποία αποδείχθηκε ότι δεν είχε κανένα νόημα αυτή την στιγμή. Δεν μπορεί η Αυτοδιοίκηση να καλεί τους Δημάρχους να συζητήσουν όταν δεν έχει ξεκαθαριστεί το πλαίσιο, εκμεταλλευόμενη η ηγεσία της ΚΕΔΕ για προσωπικές και κομματικές φιλοδοξίες, να κάνει μια συγκέντρωση Δημάρχων, εν όψη των εξελίξεων στο χώρο της κεντροδεξιάς όπως και οι ίδιοι αναφέρουν αλλεπάλληλα σε κείμενα που φεύγουν από τον Πρόεδρο μέσα από το FAX της ΚΕΔΕ, δηλώσεις του Προέδρου για την διεκδίκηση ρόλου στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο αφού προηγουμένως έχει κάνει, ένα μεγάλο θεσμικό ατόπημα που είπαμε και πριν το λέμε και τώρα, το ότι την ταύτισε την Αυτοδιοίκηση με την πλευρά σε ε΄να δημοψήφισμα η οποία συντριπτικά ηττήθει. Αυτά τους είπαμε και εδώ, τους είπαμε ότι ήταν λάθος αυτή η εμπλοκή, δεν θα έπρεπε γιατί είναι άλλο τα πρόσωπα και άλλο οι θεσμοί, η ΚΕΔΕ είναι θεσμός, ένα είναι αυτό και δεύτερο είναι φανερό ότι είναι άκαιρη αυτή η διαδικασία. Έρχονται οι Δήμοι μετά από δυο μήνες από ένα συνέδριο στο οποίο αυτά που ειπώθηκαν, είναι στις αποφάσεις του συνεδρίου ως διεκδικήσεις, καλά κάνουν και στέλνουν το ερωτηματολόγιο χθες ουσιαστικά στους Δήμους, την επόμενη βδομάδα να γινόταν μια αξιολόγηση, τα οξυμένα προβλήματα που θέλαμε και γιατί έχουμε κάνει κατάλογο θα μπορούσαμε να τα βάλουμε στα Υπουργεία και την καινούρια κατάσταση να την αντιμετωπίζαμε. Άρα, όλη αυτή η διαδικασία ήταν άκαιρη και για εμάς το τονίσαμε και στην εισήγησή μας, αυτό εξυπηρετεί προσωπικές, κομματικές φιλοδοξίες και επιθυμίες.

Πιο Δημοφιλή