ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Δήλωση στο ''pitsounicity.gr'' του Δημάρχου Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα για την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καταγγέλλει την Δημοτική αρχή, ότι θέλει να καταργήσει τον Δημόσιο και Παιδαγωγικό χαρακτήρα των Παιδικών Σταθμών.

«Το πρώτο, στους φίλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ και το εννοώ τους φίλους, υπάρχει μια ρήση που ο Πιραντέλο έχει κάνει θεατρικό έργο «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε».

Το θεωρώ πραγματικά αστείο το να δίνεται σε ένα ερωτηματολόγιο που συνέταξαν οι υπηρεσίες ως εσωτερικό τους κείμενο και έχει και την έγκριση του πολιτικού προϊστάμενου, για να απευθυνθούν στους γονείς με αυτό τον τρόπο, όπως αποφάσισαν μετά από συζήτηση, για να δουν την εικόνα που έχουν οι γονείς για την λειτουργία των παιδικών σταθμών, ότι αυτό το πράγμα είναι προσπάθεια αναίρεσης του Δημόσιου και παιδαγωγικού χαρακτήρα, τα θεωρώ πραγματικά, αν θέλετε ατυχή, να μην πω ποιο βαριά έκφραση, ατυχή αυτή των συντακτών όλου αυτού του κειμένου και το εντοπίζω μονάχα σε συνδικαλιστικές πικρίες, με βάση εκλογικά αποτελέσματα  και συμπεριφορές. Αλίμονο αν εμείς θεωρούσαμε ότι θα πρέπει να πάμε σε αξιολόγηση των δομών από αυτό τον λόγο, θα είχαμε βγει ανοιχτά και θα το είχαμε ζητήσει. Και το δεύτερο, δεν πιστεύουμε ότι έχουμε κακές υπηρεσίες και πρέπει να τις τιμωρήσουμε, ωστόσο εσωτερικά οι ίδιοι, είδαν την ανάγκη να απευθυνθούν στον κόσμο και να πάρουν την γνώμη τους, τίποτα άλλο, τόσο απλά.»

Πιο Δημοφιλή