ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 18 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Τα «ιστορικά» συνέδρια ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ και οι συνελεύσεις με τις οριακές νομιμοποιητικές συμμετοχές και τις ακόμα λιγότερες παρουσίες

τις αποφάσεις των fasttrack διαδικασιών τους, «ώδιναν όρος και έτεκαν μυ». Η Αυτοδιοίκηση, δυστυχώς, οδηγείται σε αδιέξοδο, γεγονός που φάνηκε και στην ισχνή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στο Υπουργείο.

Η προσπάθειά μας, όσων διαφώνησαν με τη λογική της μη συζήτησης σε πρώτη φάση και την απόσυρσης στην τωρινή, είναι και θα είναι η ουσιαστική συμμετοχή στο διάλογο με την εκάστοτε κυβέρνηση, για τη βελτίωση των συνθηκών καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας και των λειτουργιών της Αυτοδιοίκησης.

Με αυτή την άποψη, στο Διοικητικό Συμβούλιο της 16ης Μαΐου θεωρήσαμε ως θετικό στοιχείο την υπαναχώρηση της πλειοψηφίας και την συμμετοχή, έστω και εμμέσως, στην διαδικασία βελτίωσης του Σχεδίου Νόμου «Κλεισθένης», με τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής. Τα αποτελέσματά της και οι προτάσεις της (διαφωνίες και προσθήκες) θα κατατεθούν στην κοινωνία, την πολιτική ηγεσία, τα πολιτικά κόμματα.

Πολυδάπανες διαφημιστικές καμπάνιες και περιοδείες ανά την Ελλάδα δεν έχουν την έγκρισή μας. Η πρότασή μας ήταν: συνάντηση με τον Υπουργό, τον Πρωθυπουργό και τα πολιτικά κόμματα, μετά την επεξεργασία και την διαμόρφωση εναλλακτικών προτάσεων επί του νομοσχεδίου.

Πιο Δημοφιλή