ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Μαΐου 2018 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

Την Τετάρτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αιγάλεω εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τον αθλητισμό για όλες και όλους.

Κεντρικός ομιλητής  ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν,  το έως τώρα έργο της κυβέρνησης στον τομέα αυτό αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζονται ( ψηφιακό μητρώο σωματείων, αθλητών, κλπ. ) ήταν  ο Γενικός  Γραμματέας  Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

 Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  που η  κεντρική τους ιδέα είναι ότι κάθε άνθρωπος, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς έχει το δικαίωμα να αθλείται και να απολαμβάνει τα ευεργετήματα της άθλησης στην υγεία του, στην κοινωνικότητα, στον ελεύθερο χρόνο του,  παρουσίασε, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Τάσος Σαράντου, ενώ παρέμβαση-χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από 23 αθλητικά σωματεία, που έθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους.

 Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αθλητικές υποδομές, το σχολικό αθλητισμό, το μαζικό αθλητισμό σε όλες τις μορφές του, την ανάπτυξη των αθλητικών σωματείων και ομοσπονδιών, καθώς και την άμεση αντιμετώπιση των διαρθρωτικών προβλημάτων τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα εκατομμύρια χρεών για «ανύπαρκτα-ημιτελή» ολυμπιακά έργα, που ξεπληρώνει η γ. γ. Αθλητισμού από το 2015, οπότε και εκδίδονται συνεχώς τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων υπέρ των εργολάβων, καθώς και στην απώλεια τεραστίων εσόδων ετησίως από την πώληση του ΟΠΑΠ από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.

Καταλήγοντας ,ο Γενικός Γραμματέας  πρότεινε στους φορείς που συμμετείχαν να καταγράψουν τα προβλήματα που υπάρχουν και τις προτάσεις τους για τα έργα που πρέπει να γίνουν, ώστε αυτά να ιεραρχηθούν και να αντιμετωπιστούν.

Πιο Δημοφιλή