ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Μαΐου 2017 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην χθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω ανάμεσα στην Μερκουράκη Παναγιώτα  και στην Ζαχαροπούλου Χρυσούλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Μερκουράκη ζήτησε τον λόγο, από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αρετάκη Ασπασία, για να διαμαρτυρηθεί (όπως κάνει συνήθως) ότι δεν τις δίνει τον λόγο και ότι την διακόπτει συνέχεια. Αφού μίλαγε περίπου επί εικοσαλέπτου η κ. Μερκουράκη, (έλεγε τα δικά της) και έκανε κριτική για την πολιτική ταυτότητα της Προέδρου, επενέβη η κ. Ζαχαροπούλου με τον θεσμοκό της ρόλο ως Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου απευθυνόμενη προς την κ. Μερκουράκη λέγοντας :  «Αρκετά με την συμπεριφορά σας με το να δημιουργείται συνέχεια προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο». Επίσης παρατηρήθηκε, ότι όσο μίλαγε η κ. Ζαχαροπούλου, η κ. Μερκουράκη κατά την προσφιλή της συνήθεια, διέκοπτε συνεχώς ενώ είχε αναλάβει παράλληλα και χρέη καμεραμάν. Όπως πληροφορήθηκε η «στήλη» ο Παπαγεωργίου Λευτέρης που καθόταν δίπλα από την κ. Μερκουράκη, της ψιθύριζε συνεχώς και όπως λένε κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, ήταν αυτός που έριχνε «λάδι στη φωτιά». Βέβαια, η κ. Μερκουράκη όπως πληροφορηθήκαμε έθεσε και θέμα στην κ. Ζαχαροπούλου, για το ποια είναι πιο πολύ Νεοδημοκράτισα από τις δύο. Η ουσία είναι, ότι το όλο σκηνικό που δημιούργησε η κ. Μερκουράκη, το παρακολουθούσαν άφωνοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και κούναγαν το κεφάλι τους με νόημα.

Πιο Δημοφιλή