ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 05 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Ωρέ...που πάμε! Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης. Έβαλε μπρος το παλικάρι ο Τέρης από το Αιγάλεω και προσπαθεί να φτιάξει ομαδούλα, η σε διαφορετική περίπτωση, προσπαθεί να στήσει «στρατό» επιλεκτικά και σύμφωνα με τα δικά του γούστα.

Προφασιζόμενος και καλά, ότι είναι αρμόδιος(!)  και εντεταλμένος για το θέμα από την «γαλάζια παράταξη», παίρνει τηλέφωνο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους (της αρεσκείας του πάντα) σε διάφορους Δήμους και τους ρωτάει επιτακτικά, αν θέλουν να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στις εκλογές του 2019 και ζητάει, άκουσον άκουσον, να του το δηλώσουν γιατί πρέπει να ξέρει! Ήμαρτον Παναγία μου!  Τι άλλο θα ακούσουν τα ταλαιπωρημένα μας αυτιά; Ο Τέρης έγινε «παράγοντας» και προσπαθεί να καθορίσει το παιχνίδι με τους υποψήφιους Δημάρχους, άσε που διαδίδει ότι θα είναι και υποψήφιος Βουλευταράς στη Β΄ Αθήνας και εδώ να επιτρέψετε της «στήλης» θα πέσει το γέλιο της αρκούδας! Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, δεν τα κάνει από μόνος του! Τον αβαντάρουν κάτι «γατάκια» από την Δυτική Αθήνα, που νομίζουν, ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα κατσαμπάνια...

Πιο Δημοφιλή