ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

O TEMPORA, O MORES!
Με έκπληξη διαβάσαμε “επίκαιρη” (4 ημέρες μετά!!!) καταγγελία του γραφείου  Προέδρου ΚΕΔΕ με προσωπικές επιθέσεις, στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου,

για μεθοδεύσεις στη συζήτηση για το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων Αττικής, στο  Π.Σ. της Περιφέρειας στις 6 Δεκέμβρη 2016.  Γιατί άραγε όχι ο πρόεδρος αλλά το γραφείο; Κάνει ντροπές και κρύβεται; κρίση  μεγαλείου; ή απαξίωση της Ρένας Δούρου; Άγνωσται αι βουλαί του προέδρου  Προφανώς και διαφωνούμε απόλυτα και με το ύφος και με τις αιτιάσεις, ο  καθένας με το στυλ του και γι’ αυτό κρίνεται. Αλλά από πού και ως πού το γραφείο  Προέδρου ΚΕΔΕ να τοποθετείται και να καταγγέλει, για ένα ζήτημα που δεν υπάρχει  αίτημα, ανακοίνωση ή καταγγελία της καθ’ ύλην αρμόδιας ΠΕΔ Αττικής.  Το να μπερδεύεις το γραφείο πρόεδρου ΚΕΔΕ με το γραφείο Δημάρχου  Αμαρουσίου και την κομματική σου παράταξη είναι θεσμικά απαράδεκτο. Δυστυχώς η  κακοποίηση του θεσμικού του ρόλου από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, συνεχίζεται και μετά  το συνεδριακό τραγέλαφο. 

Υ.Γ. ουδέν κακόν αμιγές καλού, ανακάλυψαν ότι υπάρχουν και ανακοινώσεις χωρίς  φωτογραφικά ενσταντανέ, κάτι είναι κι αυτό.

Πιο Δημοφιλή