ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''


Ωραία παρέα! Όλα τα λεφτά που έλεγε και ένας διάσημος αοιδός! Όλοι γνωρίζουν, τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν Μάνδρος - Καπλάνης και η αλληλοεκτίμηση απ όσων ξέρουμε, είναι αμοιβαία.

Έτσι και στη Θεσσαλονίκη, στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», η πιο σφιχτή και δεμένη αυτοδιοικητική παρέα, ήταν αυτή μεταξύ του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας- Γιώργου Καπλάνη, του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής παράταξης στο Αιγάλεω, Ηλία Μάνδρου, του π. Δημάρχου Αιγάλεω Δημήτρη Καλογερόπουλου και του Παναγιώτη Σταματέα που είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ασχολείται με τα Δημοτικά δρώμενα μέσα από τους τομείς της Νέας Δημοκρατίας. Όπου και να γύρναγες τους έβλεπες μαζί! Μέσα και έξω από το Συνέδριο. Μήπως «μαγειρεύουν» κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Το λέμε αυτό, επειδή η «στήλη», έχει παρατηρήσει τελευταία, στην Αυτοδιοίκηση, γίνεται της «κουζίνας» το κάγκελο! Πολύ «μαγείρεμα» πέφτει!  Μήπως δούμε ξαφνικά κάτι, από αυτή την παρέα και τρίβουμε τα μάτια μας; Τελικά, μήπως ισχύει και αυτό που λένε, ότι οι «παρέες γράφουν ιστορία»; Πάντως ότι και να συμβαίνει, η «στήλη» πλέον, το παρακολουθεί στενά...

Πιο Δημοφιλή