ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΑΙΓΑΛΕΩ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Τι είναι χειρότερο, η άγνοια, η το κουτσομπολιό; Ασφαλώς και τα δύο! Ειδικότερα, εάν προέρχεται το κουτσομπολιό από άγνοια και τρέχει πρώτα η γλώσσα,

πριν την βουτήξεις στο μυαλό, τότε, είναι συνδυασμός που «σκοτώνει» και μπορεί να αποδεκατίσει κόσμο! Κάτι ανάλογο, συμβαίνει με το Μιρελάκι του Αιγάλεω, που βάλθηκε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα και ίντριγκα ,την Αθανασία του Αιγάλεω. Συγκεκριμένα, την περασμένη βδομάδα στην σύναξη του «γαλάζιου» καταστήματος στο Περιστέρι, ενοχλημένο το Μιρελάκι από την παρουσία του αρθρογράφου της «στήλης» απευθύνθηκε σε έναν παρευρισκόμενο, εντός του χώρου λέγοντας : «Πες του Μάριου, να μην ενημερώνει τον Αντώνη κάθε φορά που έχουμε μάζωξη, δεν γίνεται αυτό το πράγμα!» Και απαντώ, εγώ, ο γράφων, στο Μιρελάκι του Αιγάλεω, για να του φύγουν οι λάθος απορίες που έχει. Ρε κοπέλα μου, τι «πέτρες» είναι αυτές που πετάς; Ποιός Μάριος και πράσσειν άλογα; Δεν γνωρίζεις ότι το «ΚΑΦΕ» από κάτω, είναι φίλου και συνεργάτη εκδότη, το οποίο είναι καθημερινό στέκι μου και κάθε απόγευμα πίνω το καφεδάκι μου εκεί; Απεναντίας, δεν γνώριζα τίποτα απολύτως για την μάζωξη, μέχρι που είδα κάτι περίεργες φάτσες να ανεβαίνουν τα σκαλιά και με έφαγε η περιέργεια να δω τι παίζει και που όπως αποδείχτηκε, έβγαλα «λαγό»! Εσύ, γιατί πέταξες τέτοια κοτσάνα; Από που ως που ορμώμενη; Τι σε ενοχλεί; Μήπως η παρουσία μου, χαλάει τα «σχέδια» του Τέρη, από τον οποίο εξαρτάσαι; Η μήπως ήταν προσχεδιασμένο και σε έβαλε ο Τέρης να το πεις; Όπως, από ότι έμαθε η «στήλη», σου απαγόρεψε να πας και στον αγιασμό καταστήματος, φίλου στο Αιγάλεω; Αυτή την απορία έχω! Να πω και κάτι, στο Μιρελάκι και στον Τέρη του Αιγάλεω για να τελειώνουμε! Το που θα πηγαίνω και αν θα πηγαίνω, είναι οι τελευταίοι που θα το κρίνουν και θα το αποφασίσουν! Γι αυτό, αγαπητό Μιρελάκι, είναι προτιμότερο να μασάς, παρά να μιλάς...Αυτά και τέλος! Ελπίζω να έγινα κατανοητός...!

Πιο Δημοφιλή