ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Ένας σημαντικός πυλώνας δράσης για τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού είναι αυτός της Δια Βίου Μάθησης.

Αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας στη μάθηση καθώς και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων δόθηκε η ευκαιρία σε μέλη του Α΄& Β΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων να παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας (2016-2017). Απώτερος στόχος του προγράμματος η διατήρηση σε καλή κατάσταση της νοητικής λειτουργίας των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών. Έρευνες τα τελευταία χρόνια επισημαίνουν πως η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει σε έναν άνθρωπο καθώς επιβραδύνει σημαντικά την άνοια της Τρίτης Ηλικίας.
Ωστόσο, η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος δεν θα ήταν εφικτή αν δεν είχαμε την έμπρακτη συμπαράσταση της κ Καφαντάρη, από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Καφαντάρη που βρίσκονται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων, η οποία ανιδιοτελώς παρείχε την εκπαιδευτική υποστήριξη του προγράμματος. Με ευαισθησία και συνέπεια στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη των ΚΑΠΗ μας και για αυτό της είμαστε ευγνώμονες.

Πιο Δημοφιλή