ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιουλίου 2017 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Στα πλαίσια του καλοκαιρινού προγράμματος camp που οργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετείχε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ειδικότερα στόχος της φετινής δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω σε θέματα αγωγής υγείας και υγιεινής διατροφής. Μέσα από το βιωματικό εργαστήρι με θέμα “Ομάδες τροφίμων : Φρούτα-Λαχανικά” η Επισκέπτρια Υγείας Λόλου Έλντα μέσα από βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια πέρασε μηνύματα για την αξία της υγιεινής διατροφής στη καθημερινή ζωή των παιδιών. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού.
Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία που συνδύαζε την εκπαίδευση με την ευαισθητοποίηση, τη διάδραση και το παιχνίδι και κέρδισε το ενδιαφέρον των παιδιών.

Πιο Δημοφιλή