ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Ιουλίου 2015 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο ανταλλαγής πολιτιστικών εκδηλώσεων και σύσφιξης των σχέσεων του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού με το 301 Εργοστάσιο Βάσεως, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου μας κ.Περικλής Παπαγεωργίου και ο Διοικητής του στρατοπέδου 301ΕΒ Σχης (ΤΧ) Παπαδάκης Μισαήλ,

συνδιοργάνωσαν μουσική βραδιά με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική με το μουσικό σχήμα του Ο.Π.Α.Π.Δ.Α.Κ  που αποτελείται από καθηγητές μαθητές και εργαζόμενους.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου του στατοπέδου,την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 προσφέροντας 3 ώρες μουσικής ψυχαγωγίας και χορού με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική σε πάνω από 300 συνδημότες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Υπήρξε μια άρτια φιλοξενία από το προσωπικό του στρατοπέδου και τους υπέυθυνους της εκδήλωσης. Στο χώρο του στρατοπέδου υπήρχε κέρασμα για τους δημότες και όλους τους φιλοξενούμενους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, ο Διευθυντής ΑΣΔΥΣ/ΔΙΣΕ Ταξίαρχος κ.Λεράκης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής ΑΔΥΣ/ΔΤΧ Σχης (ΤΧ) Χατζηγιάννης Τρύφων, ο Διευθυντής ΔΥΒ/ΔΤΧ  Σχης (ΤΧ) Ευμορφίδης Νίκος, ο Διοικητής 306ΕΒΤ Σχης(ΤΧ) Καλαματιανός Κων/νος, ο Διοικητής Αστυν. Τμήματος Αγ.Αναργύρων κ. Νταλής Σπύρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Θεόδωρος Μαξούρας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων κ.Ευθύμιος Παπακώστας και πολλοί άλλοι συνδημότες μας.

Πιο Δημοφιλή