ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Μαΐου 2015 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Σαράντης : «Θα εφαρμόσω το νόμο»!
Παρατάξεις ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Να πληρώσουν αλλά … λιγότερο»!
Την Τρίτη 12 Μάη συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα από το αίτημα που είχαμε θέσει ως Λαϊκή Επιτροπή στο δήμαρχο, κατά την παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο στις 27 Απρίλη.


Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου ήταν πλήρως αποκαλυπτική. Ουσιαστικά διαμορφώθηκαν δυο προτάσεις:

•       Η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε το αίτημα μας και πρότεινε να πάρει το δημοτικό συμβούλιο απόφαση με την οποία να ανακαλεί την απόφαση για καθορισμό τιμής μονάδας και να διεκδικήσει συνολική νομοθετική ρύθμιση που δε θα επιβαρύνει τα λαϊκά νοικοκυριά.
Από την  άλλη, εκφράστηκαν διάφορες εκδοχές της λογικής ότι οι κάτοικοι πρέπει να πληρώσουν:
•       η δημοτική αρχή του κ. Σαράντη επέμεινε στη απόφαση της να σταλούν τα ραβασάκια στους κατοίκους υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή παρά να εφαρμόσει το νόμο και δήλωσε ότι θα συναντήσει εκ νέου την αναπληρωτή Υπουργό κ. Βαλαβάνη για το θέμα.
•       η  Αλληλεγγύη άλλαξε τρεις φορές τοποθέτηση. Αρχικά στήριξε την πρόταση της διοίκησης να γίνει συνάντηση με την Υπουργό για να τεθεί το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης. Αμέσως μετά συντάχθηκε για λίγα δευτερόλεπτα με τη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στο τέλος καλύφθηκε υποκριτικά πίσω από την πρόταση της «Ανοιχτής Συνέλευσης Αττάλου»  για μικρότερο τίμημα και δήλωσε θα συνοδεύσει τη διοίκηση του δήμου στο ραντεβού με την Υπουργό.
•       η Ανυπότακτη Πόλη κατέφυγε σε επίθεση στη Λαϊκή Επιτροπή  για να δικαιολογήσει τη θέση της ότι οι κάτοικοι πρέπει να πληρώσουν με ένα …συμβολικό τίμημα.
Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα.               Να πιστέψουν στη δύναμη τους, να δυναμώσουν τη Λαϊκή Επιτροπή και να διεκδικήσουν :
-Ανάκληση εδώ και τώρα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου
-Συνολική νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση για τα λαϊκά νοικοκυριά
 
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Πιο Δημοφιλή