ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 23 Απριλίου 2015 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Η υποχρεωτική κατάθεση των διαθεσίμων των ΟΤΑ σε λογαριασμούς διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδας είναι αναμφισβήτητα μια μη ευνοϊκή  εξέλιξη για τους Δήμους. Δικαιολογημένα προκαλεί φόβους για την εκτέλεση των Προϋπολογισμών μας και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών μας. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να δούμε την απόφαση αυτή της κυβέρνησης μέσα στο πλαίσιο των συνολικών αναγκών της χώρας και ακόμη πιο συγκεκριμένα μέσα στο πλαίσιο της κρίσιμης διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανταπόκριση του δημοσίου στις δανειακές υποχρεώσεις του  και η επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας με τους εταίρους είναι  προϋπόθεση για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας κάθε τομέα της διοίκησης, φυσικά και της Αυτοδιοίκησης. Όλοι οι Δήμαρχοι γνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην αντίθετη περίπτωση, προβλήματα ακόμη και για τη μισθοδοσία των εργαζόμενων μας και τις δομές. Και ακριβώς επειδή τα γνωρίζουμε, πιστεύω ότι πρέπει να τοποθετηθούμε και σήμερα όπως και στο παρελθόν με υπευθυνότητα.   Εφόσον λοιπόν τηρηθούν στο ακέραιο οι διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Μάρδα και δεν υπάρξει πρόβλημα στην αποπληρωμή των ταμειακών υποχρεώσεων των ΟΤΑ σε εργαζόμενους και προμηθευτές, η συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης μπορεί να θεωρηθεί «αναγκαίο κακό». Για να αποφύγουμε τα χειρότερα, όπως κάθε συμπατριώτης μας ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης επιθυμεί.

Πιο Δημοφιλή