ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2015 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, προωθεί μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών της πόλης με κύριο στόχο την καλλιέργεια σωστής φιλοζωικής συνείδησης.

Κατόπιν εγκρίσεως από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015, θα διενεργηθούν ενημερωτικές διαλέξεις σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία σε μαθητές/τριες σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας. Με αυτό το πρόγραμμα θέτουμε τις βάσεις μιας πιο πολιτισμένης αντιμετώπισης των “άστεγων” ζώων, ενώ παράλληλα, επιδιώκεται η ενημέρωση και η καλλιέργεια συνείδησης όσων είναι ιδιοκτήτες ζώων ή όσων θέλουν να γίνουν, σχετικά με θέματα που αφορούν στη φροντίδα των ζώων, αλλά και την υπεύθυνη ιδιοκτησία απέναντι στο ζώο γιατί «δείκτης πολιτισμού μιας πόλης είναι το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής».

Πιο Δημοφιλή