ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Η Δια Βίου Μάθηση, η Άτυπη Εκπαίδευση, ένα σχολείο δηλαδή διαφορετικό από αυτό που όλοι ξέρουμε, εναλλακτικό και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των εκπαιδευόμενων έγινε πραγματικότητα κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2013­2014 χάρη στη συνεργασία του Δήμου Αγίων Αναργύρων ­ Καματερού με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Και αυτό γιορτάσαμε όλοι μαζί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, στο Α’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων. Σε μία εκδήλωση με ζεστούς ανθρώπους, δυνατά συναισθήματα, ενθουσιασμό και δίψα για μάθηση, τα στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αγίων Αναργύρων – Καματερού απένειμαν 156 Βεβαιώσεις Παρακολούθησης σε 87 επιμελείς και ανήσυχους μαθητές της Τρίτης Ηλικίας που παρακολούθησαν ανελλιπώς και ολοκλήρωσαν επιτυχώς 13 εκπαιδευτικά τμήματα Αγγλικών, Ιταλικών, Η/Υ, Θεάτρου αλλά και Κοινωνικών Δεξιοτήτων. Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κος Παντελιάς Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας­Διοικητικών Υπηρεσιών ­Προγραμματισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κος Τσίρμπας Σταύρος, οι Υπεύθυνες των ΚΑΠΗ, κα Πομώνη Διονυσία, κα Λάππα Αριστέα, κα Λιούλη Ισιδώρα και κα Καραγιώργου Δώρα, η Υπεύθυνη του Δήμου για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, κα Λεγάκη Ιωάννα, καθώς και οι εκπαιδευτές της Τρίτης Ηλικίας: κα Βένια Μύταρη, κα Χαρά Κουρλέση, κα Αφροδίτη Παππά και κος Στάθης Κατσούλας.
Γιατί αυτό που δεν γερνάει ποτέ είναι η Καρδιά και το Μυαλό!

Πιο Δημοφιλή