ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 12 Ιουλίου 2014 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΄΄ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ΄΄.
Τι συνέβη και τόση αγανάκτηση;
Στο CLUB της Πλατείας το λεγόμενο ΓΥΑΛΙΝΟ , όπως ακούγεται ,η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα,

 

,λόγω χρέους .Ε και λοιπόν ; Που υπάρχει πρόβλημα; Ενοικιάζουμε δυο βιομηχανικές ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ,τις τοποθετούμε στη πλατεία , έχουμε ρεύμα και το μαγαζί λειτουργεί κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτε.
Βεβαίως τα ερωτηματικά είναι πάμπολλα και χρήζουν άμεσης απάντησης και ενεργειών, από την Διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο κ.Σαράντη ,αφού η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
1.Οι ιδιοκτήτες πήραν άδεια από το Δήμο, για κατάληψη και τοποθέτηση των γεννητριών ελεύθερα πάνω στη Πλατεία; Έχουν τηρηθεί οι όποιοι κανόνες ασφαλείας υπάρχουν ; Έχουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου γνωμοδοτήσει για την ασφάλεια της τοποθέτησή τους σε ανοικτό δημόσιο χώρο;
2. Όπως αναγράφεται προειδοποιητικά πάνω στην κίτρινη γεννήτρια η προσέγγιση τους πρέπει να γίνεται με προστατευτικά ματιών και αυτιών .Πλην όμως δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο και οι θαμώνες πίνουν το καφέ τους αμέριμνοι , εκτεθειμένοι στην όποια πιθανότητα ατυχήματος.
3.Η πράσινη γεννήτρια ήδη έχει διαρροή πετρελαίου, και έχουν ρίξει πριονίδι για να μην γλιστρήσει ο κόσμος. Τι θα συμβεί αν πέσει κάποια γόπα , αναλογίζονται;
4. Ο τύπος των γεννητριών (βιομηχανικός) προκαλεί καυσαέρια και απίστευτο θόρυβο (θυμίζει τα τρένα που πάρκαραν για να αλλάξουν γραμμή) είναι αυτό επιτρεπτό;
5. Αλήθεια τι έχει κάνει ο Δήμος για όλα αυτά; Tί ενέργειες έχει κάνει για να προστατεύσει την δημοτική περιουσία και τους δημότες; Τα δημοτικά τέλη που είναι συνδεδεμένα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ πως θα εισπραχθούν;
6. Ο Δήμος , εκτός των άλλων, οφείλει άμεσα να ενημερώσει τους Δημότες εάν ο ιδιοκτήτης του Γυάλινου έχει εκπληρώσει όλες τις συμβατικές του υποχρεώσεις (καταβολή μισθωμάτων κλπ ) και εάν όχι τι ενέργειες έχει κάνει, για να προστατεύσει τα δικαιώματά του.
Μετά από όλα αυτά είναι δυνατόν κάποιος να μη ΄΄ βγαίνει από τα ρούχα του΄΄ ; Νομίζω ότι ΑΜΕΣΑ πρέπει η Διοίκηση του Δήμου να παρέμβει για να σταματήσει την αυθαιρεσία και τον κίνδυνο που εγκυμονεί.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο:

gen2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gen4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gen1

Πιο Δημοφιλή