ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 03 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 η παράδοση ενός αναπηρικού αμαξιδίου, από τον Δήμο Περιστερίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού,

στα πλαίσια της δράσης “ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΚΑΠΑΚΙΑ -βοηθάω- κινούμαι”. Η παράδοση υλοποιήθηκε από τον Υπεύθυνο της δράσης, Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου Μπάμπη Δούναβη, και τον Αντιδήμαρχο Περιστερίου Βασίλη Μπέτση στον Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής Νίκο Παντελιά, παρουσία αντιπροσωπείας των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου.
Η πρωτοβουλία για την συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών ανήκει στα εκπαιδευτήρια “Σ. Αυγουλέα - Λιναρδάτου”, τα οποία συνεργάζονται με τον Δήμο Περιστερίου για την υλοποίηση της δράσης και την δωρεάν παράδοση αναπηρικών αμαξιδίων, σε ανθρώπους με σοβαρή κινητική αναπηρία.
Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων και την Υπηρεσία κατ οίκον βοήθειας, αναδείχθηκε η ανάγκη ενός κατοίκου της πόλης μας, που μέσα από τη διαδημοτική συνεργασία έγινε δυνατό να βελτιωθεί ουσιαστικά η ποιότητα ζωής του.
Οι δράσεις αυτές αναδεικνύουν την ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών, που μέσα από αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν μεγάλα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Πιο Δημοφιλή