ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Ιουλίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συμμετείχε στο Τελικό Συνέδριο “Συμβιώνοντας όλοι μαζί στο Διαδίκτυο:

Θετικοί Αγγελιοφόροι προάγουν την συνεκτικότητα “ που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας κατά το διάστημα 21-22 Ιουνίου 2018, στα πλαίσια του Προγράμματος “Συμμαχία Αγγελιοφόρων θετικών μηνυμάτων ενάντια στη διαδικτυακή ρητορική μίσους” . Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγιναν εισηγήσεις από θεσμικούς εκπροσώπους της Βουλγαρίας για το θεσμικό πλαίσιο, την υφιστάμενη κατάσταση, τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της ρητορικής μίσους αλλά και παρουσιάσεις από τους εταίρους σχετικά με τα καινοτόμα εργαλεία που προέκυψαν κατά την υλοποίηση του προγράμματος. Την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου υλοποίησε ο συνεργαζόμενος με το Δήμο Σόφιας, φορέας “Sofia Development Association”.
Η ομάδα εργασίας του Δήμου ανέλαβε την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου μέσα από βιωματικές διεργασίες. Ειδικότερα η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κ. Οικονομοπούλου Αγγελική παρουσίασε τους στόχους , την υλοποίηση και τις διεργασίες που επιτελέστηκαν κατά τη καμπάνια ευαισθητοποίησης ενάντια στη ρητορική μίσους που έλαβε χώρα στην πόλη μας. Στη συνέχεια ο κ. Αναστάσιος Σωτηρίου, από το Γραφείο τύπου του Δήμου παρουσίασε την έκθεση φωτογραφίας που υλοποιήθηκε στην πόλη μας κατά τη διάρκεια της καμπάνιας. Η κ. Κωστή Κατερίνα, Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού συντόνισε το βιωματικό εργαστήρι όπου μέσα από ασκήσεις αλληλεπίδρασης και ενσυναίσθησης, δημιούργησε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Παράλληλα στο χώρο του Συνεδρίου φιλοξενήθηκε και η έκθεση φωτογραφίας σχετικά με τη ρητορική μίσους του Δήμου. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης των ενεργειών του, επιτυγχάνοντας τους στόχους του και βάζοντας τα θεμέλια έναρξης νέων συνεργασιών.

Πιο Δημοφιλή