ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Μήνυμα του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού Νίκου Σαράντη, που απευθύνειέκκληση σε όσους και όσες μπορούν να συνδράμουν για τον19χρονο Αναστάσιο Κυριακόπουλο

που πάσχει από
λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Νίκος Σαράντης : Ο 19χρονος Αναστάσιος Κυριακόπουλος, γιός του Κων/νου Κυριακόπουλου, επιστημονικού συνεργάτη του Τμήματος Γραφιστικής της Σ.Κ.Σ. του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και της Δήμητρας Μπαλατσίου, τεχνολόγου γραφικών τεχνών και εκπαιδευτικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξακολουθεί να μάχεται επί 10μήνες με τη λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Παρότι έκανε μεταμόσχευση μυελού πέρυσι το καλοκαίρι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, η νόσος επανεμφανίστηκε και μέχρι σήμερα εξακολούθησε τις θεραπείες στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιασώ με λοίμωξη στο αναπνευστικό.
Πέρυσι το Σεπτέμβριο έγινε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού για δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ωστόσο λόγω της βαριάς χημειοθεραπείας που ακολούθησε μετά την πρώτη μεταμόσχευση και των επιπλοκών που παρουσίασε, δεν μεταφέρθηκε εντός του προβλεπόμενου από τα ιατρικά πρωτόκολλα χρόνου. Εντωμεταξύ, αρχές του 2018 και μετά από πολλές προσπάθειες αναζήτησης λύσης, βρέθηκε ένας ερευνητής-γιατρός με μεγάλη ερευνητική πείρα στην Αμερική και πρότεινε μια νέα ελπιδοφόρο μέθοδο θεραπείας. Πρόκειται για μια γονιδιακή θεραπεία, αντίστοιχη με αυτή της λεμφοβλαστικής Β - η CAR Ts. Η νέα μέθοδος, όπως τεκμηριώνεται από αντίστοιχα παραστατικά -στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου- απαιτεί πολύ μεγάλα ποσά για την υλοποίησή της και μπορεί να καλυφθεί μόνο με την βοήθεια ΟΛΩΝ μας.
Για αυτό το λόγο κάνουμε έκκληση σε όσους και όσες μπορούν να συνδράμουν να κάνουν χρήση του παρακάτω λογαριασμού: 
IBAN : GR22 0171 5580 0065 5814 1400 978
Όνομα: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πολλές ευχαριστίες εκ μέρους της οικογένειας του Αναστάση.

Πιο Δημοφιλή