ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν όλοι οι Δήμοι ξήλωναν τις πληροφοριακές πινακίδες άλλων Δήμων στην επικράτειά τους...σκέτη τρέλα!

''Parapolitic Annotation''

Ενέργεια, που δεν έχει μείνει απαρατήρητη και

τελικά ποιος έχει δώσει εντολή να ξηλωθούν οι πληροφοριακές πινακίδες στο Ίλιον δεν έχει μαθευτεί. Αν έχει γίνει έπειτα από εντολή της διοίκησης του Δήμου Ιλίου, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα, διότι έγινε χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά εφόσον και αν ήταν παράνομα τοποθετημένες, έπρεπε να επιβληθεί και πρόστιμο, όπως γίνεται σε τόσες άλλες περιπτώσεις στον συγκεκριμένο Δήμο. Παρ΄ όλα αυτά, δεν έχει γίνει τίποτα από όλα τα παραπάνω και αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη ενέργεια τις αφαίρεσης των πινακίδων, μοιάζει κακόβουλη και εμπαθείς, αφού δεν αφορούσε καταστήματα, αλλά εκπαιδευτικά ιδρύματα και δημόσιους χώρους.

Πάντα σύμφωνα με Αντιδήμαρχο των Αγίων Αναργύρων, χωρίς βέβαια να υιοθετεί η «στήλη» αυτή την άποψη, η ενέργεια της αφαίρεσης των πινακίδων έχει γίνει από τον Δήμο Ιλίου, αλλά ποιος έχει δώσει την εντολή η ποιος παίρνει την ευθύνη, δεν έχει ξεκαθαριστεί, επειδή δεν έχει βγει κανένας δημόσια να το παραδεχθεί. Ίσως αν οι ενδιαφερόμενοι έφταναν το θέμα για εξέταση στην «Αποκεντρωμένη Διοίκηση» η κάπου αλλού, μπορεί να βρισκόταν κάποια άκρη. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό, απλά είναι μια απλή σκέψη...Αυτή είναι η μια διάσταση του θέματος!

Η άλλη διάσταση του θέματος είναι, ότι όλη αυτή η ιστορία με τις πινακίδες, έχει κάνει τον γύρο της Αττικής, συζητήθηκε, ενώ άφησε «άφωνους» αρκετούς Αιρετούς, που ενημερώθηκαν και που ζητήθηκε από την «στήλη» η άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα. Οι πιο πολλοί κούνησαν το κεφάλι τους, ένας απάντησε σε «Γαλλική» διάλεκτο και άλλος ένας είπε...«πρέπει να είναι ψυχοπαθής ο τύπος που το έκανε, δεν εξηγείτε αλλιώς» χωρίς να κατονομάσει βέβαια κάποιον, αφού δεν ξέρουμε ποιος είναι. Εδώ που τα λέμε, δεν έχει κι άδικο ο Δήμαρχος που έκανε λόγο για ψυχοπάθεια, επειδή τα πράγματα είναι απλά. Για παράδειγμα, φανταστείτε να σηκωνόταν ένα πρωί κάποιος από την διοίκηση του Δήμου Περιστερίου ακόμα και ο ίδιος ο Παχατουρίδης και να έλεγε, πηγαίνετε να ξηλώσετε όλες τις πινακίδες από το Περιστέρι (ΦΩΤΟΣ) που αναγράφουν την λέξη, Ίλιον, Πετρούπολη, Αιγάλεω  κλπ. δεν θα τον έλεγαν...ψυχοπαθή και ανισόρροπο; Η στην καλύτερη των περιπτώσεων, βλάκα και «αγράμματο»; Θα τον έλεγαν και με το δίκιο τους!

Οπότε, μήπως αυτός...που δεν ξέρουμε ποιος είναι και που έδωσε εντολή να αφαιρεθούν οι πινακίδες στο Ίλιον, έχει πράγματι πρόβλημα ο άνθρωπος, ψυχοπαθολογικά αίτια και  διακατέχεται από εμμονές; Πάντως, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και γνωρίζουν ποιος είναι, οφείλουν οι συνεργάτες και φίλοι του, αν έχει,  να τον προστατέψουν και να τον πείσουν να αποταθεί σε κάποιον ψυχίατρο, γιατί μπορεί η κατάστασή του άμεσα, να χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, επειδή ποιος ξέρει...τι άλλο μπορεί να κάνει πάνω στη τρέλα του! Εκτός αν, είναι όντως βλάκας και «αγράμματος»...οπότε γλιτώνει τον ζουρλομανδύα!

Πιο Δημοφιλή