ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Όλα τα χει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε και ακόμα...είμαστε στην αρχή!  Δείτε τι σχολίασαν στο facebook με αφορμή την δημοσίευση δήλωσης

του Αντιδήμαρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού Γιάννη Ελαιοτριβάρη που αφορούσε το ξήλωμα από τον Δήμο Ιλίου, κατατοπιστικών πινακίδων του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Την αρχή έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ιλίου Αντώνης Κακούρης, ο οποίος απάντησε στο δημοσίευμα με αρνητικό σχόλιο για τον Γιάννη Ελαιοτριβάρη. Ακολούθως, απάντησε ο κ. Ελαιοτριβάρης και μετά πήραν σειρά διάφοροι υποστηρικτές και των δύο. Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ και από ότι φαίνεται, θα έχει και συνέχεια, επειδή πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται και από τις δυο πλευρές καθώς όπως μαθαίνουμε, υπάρχει και πολύ παρασκήνιο σε όλη αυτή την ιστορία, με «μήλο της Έριδος» το «Πάρκο Τρίτση». Τώρα ποιος έχει δίκιο, ποιος έχει άδικο, δεν γνωρίζουμε! Μεγάλα παιδιά είναι ας τα βρούνε! Η «στήλη» το μόνο που έχει να κάνει, είναι να μεταφέρει, όλα όσα διαδραματίζονται και από τις δυο πλευρές, χωρίς περικοπές και λογοκρισία.

Δείτε παρακάτω για την ώρα τα σχόλια που έγιναν στο facebook...και τα ξανά λέμε...δεν χανόμαστε!

 

Πιο Δημοφιλή