ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Επιστολή (mail) με φωτογραφικό υλικό του Αντιδημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού Γιάννη Ελαιοτριβάρη, όπου αναφέρεται στην αφαίρεση πληροφοριακών πινακίδων επί της Λ. Φυλής από τον Δήμο Ιλίου.

 

Γιάννης Ελαιοτριβάρης : Την επόμενη μέρα από το ψήφισμα του ΔΣ του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για τον επαναπροσδιορισμό των διοικητικών ορίων του Δήμου με τον Δήμο Ιλίου επί της Λ. Φυλής, ο Δήμος Ιλίου αφαίρεσε τις πληροφοριακές πινακίδες  που υπήρχαν εδώ και δεκαετίες και ενημέρωναν ότι το Ίδρυμα Νεότητας και οι Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην περιοχή του Πάρκου βρίσκονται στους Αγίους Αναργύρους. Άλλη μια απόδειξη ότι οι λογικές με τις οποίες κινείται ο Δήμος Ιλίου είναι λογικές αυθαιρεσίας και καθαρά ιδιοκτησιακές για το Πάρκο. Φυσικά, ο Δήμος Ιλίου μπορεί να αλλάξει τις πινακίδες αλλά όχι το ψήφισμα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Δείτε τις πληροφοριακές πινακίδες πριν και μετά την .. παρέμβαση του Δήμου Ιλίου.

 

Πιο Δημοφιλή