ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Μαρτίου 2018 Κατηγορία: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου επισκέφθηκαν

το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού, το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού και το 2ο Γυμνάσιο Καματερού και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων εξέτασαν τις ανάγκες του σχολείου για τη συντήρηση των υποδομών του.
Στόχος αυτών των επισκέψεων του Δημάρχου που συνεχίζονται στα σχολεία του Δήμου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών, της λειτουργικότητας και της ασφάλειας των σχολικών χώρων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό. Με την καλή συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, τους Συλλόγους και την Ένωση Γονέων μπορούμε να κάνουμε τα σχολεία του Δήμου πρότυπο σωστής λειτουργίας.

Πιο Δημοφιλή